Workshops voor bedrijven

Capabel verzorgt Mindfulness workshops voor management en medewerkers uit het bedrijfsleven, onderwijs, overheid of de zorg.

Het doel van deze workshops is om letterlijk stil te staan bij de soms hoge werkdruk die wordt ervaren waardoor de neiging ontstaat om zichzelf hierin te verliezen. Mindfulness leert je om in verbinding te blijven met jezelf, waardoor ruimte ontstaat voor het maken van de juiste keuzes. Dat geeft ruimte en werkt vaak relativerend en humor mag weer onderdeel zijn bij de dagelijkse werkzaamheden. Mindfulness draagt bij aan het voorkomen van ziekteverzuim door burn-out of andere stress-gerelateerde klachten.

De workshops kunnen ook worden ingezet als onderdeel van een Teamdag; op een ontspannende wijze worden de thema’s uit de training toegelicht, en er wordt kennisgemaakt met diverse meditatievormen. Aan het eind van de workshop heb je een goede indruk van wat Mindfulness precies inhoudt en is het vaak een opluchting dat er weinig “zweverigs” aan is. Het is eerder zo dat je weer met beide benen op de grond komt te staan.

De workshop bestaat uit 1 dagdeel maar kan ook worden uitgebreid naar meerdere dagdelen of zelfs naar een volledige training, zowel In company of op de eigen locatie.